Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Migraţia este un fapt normal de viaţă“ a spus preşedinta Comisiei Europene care a promis că, pe 23 septembrie, va redeschide coşul cu şerpi otrăvitori ai „politicii europene comune de azil şi migraţie“.

Mult curaj îi trebuie doamnei Ursula Van den Leyen şi echipei sale de comisari pentru a înfrunta foarte previzibilul scandal care va urma la Bruxelles.

În primul rând, va exista o schimbare fundamentală de perspectivă: de acum înainte, spunea şefa executivului european, migraţia nu va mai fi privită ca un fenomen excepţional şi, în consecinţă, politica în domeniu se va baza pe recunoaşterea faptului că „fiecare fiinţă umană are o demnitate solemnă".

Teoretic, totul este posibil. Practic, vom vedea în ce măsură Statele Membre vor fi gata să-şi asume responsabilităţile politice şi financiare aferente în susţinerea viitoarei politici comune care conţine, printre altele, cel puţin în documentul pe care l-am putut accesa, propuneri precum preluatea directă de către UE - în organizare şi costuri - a unora dintre taberele de refugiaţi.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Toti imigrantii sa fie trimisi ACASA, si inca urgent. Bineinteles, sprijinul economic trebuie concretizat in a sprijini tarile exportatoare de migranti si nu persoanele doritoare d a profita de banii cetatenilor UE. Bineinteles, ca in SUA nu au nici macar acces, neprimindu-se cetateni, sirieni, afgani, irakieni, somalezi, libieni etc. nici macar ca si turisti. Acest exeemplu trebuie urmat de UE.

20 septembrie 2020 9:13

@4:02: Pace tie Comentatorule. Am luat o pauza de dezintoxicare de EURO-dejectii si de PSocio-Dejectii; acum însa vad ca alde "Ursula Van den Leyen" (cum zice-scrie Boul Apis auto-intitulat "Cristian Unteanu") şi "echipa sa de comisari" (recte: HOMO-penala si gasca sa de EURO-derbedei) se screm dinnou sa iasa la asalt si uite ca n-am mai putu sa ma abtin ...

20 septembrie 2020 6:05

Salut, von Paulus! Pe unde ai umblat, omule? Chiar te-a răbdat inima să-l lași în voia sa pe acel „mUE PSD), limbricul turmentat de gazele din intestinul gros drept postac oficial al lăbărarilor ghiolbanici?!

20 septembrie 2020 4:02

Kak Black Matter Asa e, sa ne aduca toti tiganii de pe unde se nimereste, ca sa ne fucka aia mai "multculturali" si mai "toleranti", sa nu le mai dam foc la turnulete.

19 septembrie 2020 22:53

Fara Penali în Politica Bine, dar entitatea von der Leyen e cercetata PENAL în Germania, pentru atribuirea de contracte în valoare de 100.000.000,- de EURO-jetoane, asa ca as dori sa stiu cum stam cu INCULPAREA / capturarea / judecarea?! Cu respect, Paulus & Andrei Cacamitru

19 septembrie 2020 21:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.