Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii de frontieră au depistat în zona de sud a Portului Constanţa cinci marinari sirieni care comercializau ţigări de contrabandă, în urma acţiunii fiind confiscate aproximativ 14.000 de pachete, informează un comunicat de presă transmis duminică de Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, în jurul orei 23,00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, au desfăşurat o acţiune de combatere a contrabandei cu ţigări.

Ei au depistat la ţărm, în dreptul unei nave sub pavilion Panama, cinci persoane care au descărcat şase baxuri de ţigări netimbrate, în vederea comercializării. Întrucât contrabandiştii nu s-au supus somaţiilor verbale, încercând să fugă, au fost executate 12 focuri de avertisment, în plan vertical. Persoanele respective s-au dovedit a fi marinari sirieni pe nava acostată în port, se arată în comunicatul de presă.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.