Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campania electorală arată că s-a ajuns nu la critica între contracandidați, ci la insulte pentru electorat. Sunt stigmatizați cetățenii pentru că nu votează cu cine vor candidații!

In ciuda grămezilor de bani cheltuiți, nici precampania și nici campania electorală n-au excelat în dezbateri de programe, în idei benefice comunităților, în viziuni pe termen mediu, măcar. Banii au putut furniza doar poleială pusă peste mizeriile din localitățile României și fonduri negre pentru alimentarea armatei de conturi false care a hărțuit deopotrivă candidați și alegători.

Atunci când lipsesc proiectele concrete, când lumea s-a săturat până peste cap de promisiuni vagi, singura șansă a unora devine atacul. Agresiv, mârșav, insistent.

Rafinat în aproape trei decenii, bullying-ul politic este foarte eficient. Toți activiștii PNL, USR și chiar ai altor partide s-au strâns în găști de cartier și hărțuiesc o singură țintă: votantul PSD. Nu candidatul, nu oamenii cu ceva capacitate de a se apăra. Ei se duc în haită împotriva simplului alegător. Îl culpabilizează pentru opțiunea sa politică, îl umilesc, îl țin sub o continuă presiune.

Dacă în 2020, la 31 de ani, cum spuneam, de la momentul în care românii au condamnat la dispariție partidul unic, ne întoarcem la condamnarea unor oameni, la punerea lor la zid doar pentru că sunt membri ai unui partid, atunci întrebarea care se naște firesc este: cine sunt cu adevărat staliniștii, cine sunt cu adevărat totalitarii, cine pune democrația în risc?

Integral pe LibertateaComentarii

Bulangendaria "salveaza" România: Toți activiștii PNL, USR și chiar ai altor partide s-au strâns în găști de cartier și hărțuiesc o singură țintă: votantul. Ei se duc în EURO-haită împotriva simplului alegător. Îl culpabilizează pentru opțiunea sa politică, îl umilesc, îl țin sub o continuă presiune.

21 septembrie 2020 6:24

Bine, dar totusi mai avem pâna sa ajungem ca în ... Germania, nu? Acolo, sediile opozitiei AfD si locurile de munca ale candidatilor formatiunii sunt incendiate / aruncate în aer în mod curent de catre Brigazile de Asalt ale Partidului Unic, în timp ce votantii AfD sunt facuti albie de EURO-porci la foc continuu de presa "libera", nu?! Așa că tot mai bine e în Rusia sau în Belarus, că acolo PORCO-talibanii sunt prietenii democrației practicată prin metoda kamikaze cu bombă la purtător, explodează bomba și proprietarul ei în același timp, iar democrația triumfă precum ecce în URSS-ul de azi. Iar eu ecce mânânc căcat cu polonicul aici. Cu respect, Friedrich Preputzius Limbrikus Clitorisius Hemoroidus Fekalius von Paulus, adică pe scurt Paulus

20 septembrie 2020 23:46

Bine, dar totusi mai avem pâna sa ajungem ca în ... Germania, nu? Acolo, sediile opozitiei AfD si locurile de munca ale candidatilor formatiunii sunt incendiate / aruncate în aer în mod curent de catre Brigazile de Asalt ale Partidului Unic, în timp ce votantii AfD sunt facuti albie de EURO-porci la foc continuu de presa "libera", nu?! Cu respect, Paulus

20 septembrie 2020 22:09

GG V-ați trezit și voi, în fine? Pentru că asta e politică veche, nu e de azi sau de ieri, din campania asta electorală sau din cea precedentă. Gravitatea problemei este cu atât mai mare cu cât este tolerată și încurajată de la cel mai înalt nivel al partidelor sau chiar al președintelui.

20 septembrie 2020 17:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.