Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Americanii au rezerve de carburanți pentru următorii șapte ani, rezervoarele imense din zona Golfului Mexic sunt pline ochi, spun principalii actori de pe piața carburanților.

Acesta este și motivul pentru care prețul la motorină a scăzut semnificativ în ultimele luni. O altă consecință este scăderea prețului acțiunilor OMV Petrom la bursă. Mai mult, tendința negativă a cotațiilor bursiere îi face pe marii actori din această piață să vândă pachetele de acțiuni, așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută cu Franklin Templeton Investment Management, care deține la Petrom, un pachet de 5.73 la sută, din care a luat decizia să vândă jumătate.

Revenind la prețul motorinei, trebuie spus că acesta variază în funcție de unde vă aflați în România. În nordul țării, prețul poate ajunge la 4.31 lei, în timp ce în sud, în București de exemplu, prețul fiind de 4.27 lei/litru.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.