Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal de proporții la vârful Ministerului de Interne. Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, a dat în judecată instituția pe care o conduce. Asta pentru că ar fi încasat ilegal bani pentru un curs, iar instituția i-ar fi luat înapoi, relatează Realitatea PLUS.

Este o situație fără precedent. Practic Jandarmeria va fi apărată, în acest proces, chiar de cei care îi sunt subordonați comandantului.

Surse Realitatea PLUS spun ca șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, ar fi mers la un curs de calificare de nivel înalt, fără să fie trimis de instituție. Potrivit surselor citate, ar fi vorba de curs Consolidare Politici de Securitate Națională care s-ar fi întinis pe durata a două săptămâni. Problema pare să fi pornit de la faptul că acesta a decontat cheltuielilie din banii instituției. Când instituția i-a oprit banii, acesta i-a dat în judecată.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.