Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cosmin Gheorghe, un bărbat de 47 de ani care lucrează la o firmă din Arad, testat pozitiv cu COVID-19 pe 8 august, nu a primit concediul medical pentru perioada de două săptămâni din luna august în care a stat izolat din cauza infecției cu virusul nici la 3 săptămâni după o decizie a instanței în acest sens. La finalul lunii august, Cosmin Gheorghe a fost nevoit să se adreseze instanței după ce autoritățile - Direcția de Sănătate Publică Arad, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii - au făcut "ping pong" cu el și l-au "pasat" de la una la alta, după cum mărturisea bărbatul, într-un interviu acordat HotNews.ro în urmă cu două săptămâni. Acum, Cosmin Gheorghe este nevoit să meargă din nou în instanță.

Tribunalul Arad a obligat Direcția de Sănătate Publică Arad, printr-o sentință civilă pronunțată pe data de 31 august, să emită o decizie pentru "desemnarea unui medic specialist din cadrul unei unități sanitare COVID, din municipiul Arad, în vederea eliberării certificatului de concediu medical al lui Cosmin Gheorghe, pentru perioada menționată în decizia de confirmare a izolării, în termen de două zile de la data pronunțării".

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.