Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Desigur, vom vedea asta şi în documentul final al reuniunii speciale a Consiliului European de pe 24 septembrie, liderii europeni nu numai că vor transmite că se ţin de angajamentele financiare anterioare pentru susţinerea economiilor Statelor Membre şi pieţelor muncii, dar sunt gata să injecteze sume suplimentare în ceea ce constituite bătălia prioritară de găsire a unui vaccin şi tratament anti-COVID-19.

Rămânând fideli angajamentului lor de a acţiona în sensul demersului comun împreună cu Naţiunile Unite, cel coordonat împreună cu OMS, de repartiţie corectă, globală, a unui vaccin „bun comun al omenirii“.

Acestea fiind spuse, ce-ar mai fi de adăugat? Nu vreau să stric bucuria nimănui, dar cinstit este (şi asta ar fi trebuit să facă guvernanţii şi, dacă s-ar preocupa de chestiuni mărunte cum ar fi interesul naţional, chiar europarlamentarii români) să vorbim şi despre barierele de protecţie, mai multe şi mai serioase decât oricând, plus extrem de clar şi amănunţit definite, prin care Comisia Europeană, susţinută de Parlament, edifică un mecanism prin care să fie apărate „valorile esenţiale europene“.

Integral pe AdevărulComentarii

Pandemia Covid este numai bună să justifice TOATE vaccinurile și să le facă OBLIGATORII. Iar în vaccinurii, he-hee, Oculta globalistă poate băga ORICE! Nu degeaba se revoltă tot mai mulți oameni din țările cu cetățeni care nu se lasă spălați pe creieri. Victoria lui Trump împotriva lui lui Hillary Clinton, omoaica Ocultei,, care i-a adus primul mandat, s-a datorat tocmai acestor CETĂȚENI, mai ales militari ai marinei americane, care este cea mai puternică și mai inteligentă armă a SUA, menită să controleze două cele mai mari oceane ale Planetei. Ei bine, armata americană va decide din nou cine va câștiga și apropiatul scrutin prezidențial din USA. Pandemia cu buclucașul SARS Covid 2 tocmai asta vrea cu disperare să împiedice...

21 septembrie 2020 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.