Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, i-a încurajat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe alegători să meargă la vot duminică, explicând că riscul de îmbolnăvire cu noul coronavirus în secţia de votare nu este mai mare decât atunci când “cumperi pâine” sau când “bei o bere”.

Hunor este de părere că, dacă regulile sunt respectate în ziua votului, “când intrăm în secţia de votare, nu există un risc mai mare decât în momentul în care te duci să cumperi pâine, să cumperi lapte, să bei o bere, nu există risc. În acele patru, cinci, şase minute cât stai în secţia de votare, dacă respecţi regula, nu te îmbolnăveşti”.

Liderul UDMR a mai adăugat că, după alegerile parlamentare din decembrie, în România este nevoie de stabilitate politică pentru a putea fi implementate proiecte şi atrase fonduri europene. “Cred că după alegerile locale, dar mai ales după alegerile parlamentare, România are nevoie de stabilitate politică.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mihai Nu bai kelemen, este de 10 X mai mare .Berea poti sa o bei si singur la masa pe o terasa in aer liber, dar votul are loc intr o sala de 20 mp , in care respira, stranuta si tusesc 15 oameni timp de 16 ore.Mergi tu la vot , stai la o coada de ,să zicem, 10 persoane, intra in sala de vot unde sunt 30grade pune mana pe bulletin, stampila, panza de la cabina, scandura unde pui buletinul de vot si să vezi ce bine o sa ti fie.Ia stati si voi politicienii lui peste la rand cu toti oamenii.

21 septembrie 2020 14:16

Elector Ei iata,o afirmatie a d-lui Kelemen ,surprinzator, buna.Electoratul maghiar va tine cont de ea.

21 septembrie 2020 13:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.