Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj, în cadrul evenimentului „Moment istoric: România emergentă”, organizat de Bursa de Valori București. Mesajul a fost prezentat de către Cosmin Marinescu, Consilier Prezidențial - Departamentul Politici Economice și Sociale. Președintele spune că trecerea României la statutul de piață emergentă este o performanță istorică și o confirmare a potențialului de dezvoltare pe care economia românească îl are. Iohannis a atras însă atenția că este nevoie de predictibilitate a legislației și a politicilor publice și că este „imperativ să ținem la distanță capcanele populismului bugetar”.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis:

„Felicit Bursa de Valori București pentru efortul depus în promovarea României la statutul de piață emergentă. Este nu doar o performanță istorică în sine, ci și o confirmare a potențialului de dezvoltare de care economia noastră dispune.

Integral pe Digi24Comentarii

Mircea Va rugam sa explicati romanilor, pe intelesul lor, ce inseamna "statutul de piata emergenta".Nu mai vorbiti doar ptr specialistii domeniului. Si, in primul rand explicatii si profesorului de fizica ce inseamna acest lucru pentru "guvernul meu".

21 septembrie 2020 14:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.