Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tot mai mulți migranți încearcă să forțeze chiar și în pandemie trecerea frontierei dintre România și Serbia. Polițiștii de frontieră români sunt nevoiți să folosească forța pentru a împiedica pătrunderea ilegală a acestora pe teritoriul românesc.
O organizație neguvernamentală sârbă care acordă suport refugiaților, APC/CZA, a prezentat pe contul său de Twitter mai multe fotografii de migranți care au fost respinși de polițiștii români în încercarea de a pătrunde fraudulos pe teritoriul României.

Este vorba de cetățeni de „origine etnică arabă”, unele imagini fiind din luna august iar cele mai recente din 15 septembrie 2020 când un grup de palestinieni a fost împins înapoi în Serbia.

Înainte de a sări în apărarea migranților, le recomandăm celor care vor să o facă, să nu uite că polițiștii români își riscă viața la frontieră, în fața grupurilor de migranți care încearcă să forțeze intrarea frauduloasă în țara noastră.

Integral pe CurentulComentarii

ionteleaga daca politia de frontiera nu face fata,sa fie trimisa ARMATA,armata care sta prin circiumi si pateaza uniforma cu alcool,in loc sa stea de straja patriei

21 septembrie 2020 17:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.