Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe lângă cele două finale pierdute, Simona Halep are şi o semifinală la Foro Italico, în 2015 După două finale câştigate, la Dubai în februarie şi la Praga în august, Simona Halep (2 WTA) joacă, astăzi, la Roma (ora 15.30, Digi Sport 1), pentru a cuceri trofeul la Foro Italico, în premieră.

La cum joacă, Simona Halep pare că nu poate să piardă! Nu e o exagerare, ci o realitate dovedită de cifre. Concret, de cele 13 victorii la rând pe care le are, în acest moment! Seria formidabilă a început-o la 19 februarie, într-o victorie la Dubai Tennis Champioships, cu Ons Jabeur. De atunci, nicio adversară n-a fost capabilă să o oprească pe Simona, inclusiv când aceasta n-a jucat cel mai bun de tenis de care e în stare.

Astăzi însă, partida cu Pliskova se anunţă un pic altfel. În primul rând, din punct de vedere al clasamentului, cehoaica de 28 de ani e cea mai bună jucătoare pe care a întâlnit-o Halep, în acest an, fiind pe 4 în lume. Apoi, chiar dacă are 7-4 în meciurile directe cu Pliskova, „Simo“ a fost învinsă de aceasta la ultimele două întâlniri.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.