Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre inițiatorii protestului anti - Covid, care s-a defășurat în Piața Victoriei, este acuzat de fapte ilegale, relatează postul de televiziune Realitatea Plus.

Unul dintre principalii inițiatori ai demonstrației împotriva portului măștii, George Simion, este acuzat că ar fi fost filmat în timp ce schimba plăcuța de înmatriculare a unui autocar, relatează, duminică, postul de televiziune Realitatea Plus.

Potrivit acestei surse, autocarul este cel care i-ar fi adus în București și în care ar dormi unii dintre participanții la mitingul neautorizat din Piața Victoriei.
"Autocarul cu numărul nou se află chiar în aceste momente în Piața Victoriei. Potrivit informațiilor deținute până în prezent, acesta se află aici de câteva zile. Acolo dorm oamenii, acolo mănâncă", susține postul Realitatea Plus.

"Am solicitat celor de la Înmatriculări să ni se dea numărul și mi-au spus că l-au pierdut. Imediat ce am ajuns în Piața Victoriei au spus că l-au găsit. L-am pus în autocar și ulterior am făcut schimb între ele", a afirmat George Simion, citat de Realitatea Plus.

Integral pe România LiberăComentarii

dan. Realitatea minus, acest post ce nu isi plteste taxele catre stat face intotdeauna jocul celor de la putere. RUsine trogloditilor in frunte cu ... marele analist pulitic corupt guusa de porc.

21 septembrie 2020 15:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.