Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un apropiat al lui Ianis Hagi, mijlocașul lui Glasgow Rangers, a scos la iveală cine este tânăra care i-a furat inima acestuia. Mai mult decât atât, acesta a spus că cei doi fac o pereche perfectă.

Fiul lui Gică Hagi o duce bine atât pe plan personal cât și pe plan sentimental. Acesta s-a integrat perfect în echipa Glasgow Rangers, acolo unde este mijlocaș, și trăiești și o adevărată poeveste de dragoste de aproape un an și jumătate cu o tânără de origine aromână din Constanța. Aceasta așteaptă să-și termine studiile pentru a-l însoți pe Ianis Hagi în străinătate.

„Fac o pereche perfecta. Ianis este un baiat foarte educat, inteligent. Se comporta minunat cu ea! Si fata este desteapta, inca este studenta, dar se inteleg foarte bine”, a spus un apropiat al celor doi, pentru Ziare.com. În trecut, Ianis Hagi s-a mai iubit cu nepoata lui Silviu Luni dar relația celor doi nu a fost una de lungă durată.

Integral pe CapitalComentarii

Cristi Si ce ne intereseaza pe noi cu cine se ... imbarliga analfabetul asta ? Banii, doar bani conteaza la voi, bai ca.....or.

21 septembrie 2020 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.