Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a semnat cu liderul Pro România, Victor Ponta, un acord post-electoral. Conform acestei înţelegeri, PSD şi Pro România vor colabora pentru constituirea majorităţilor în consiliile locale şi judeţene.

„Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post-electoral. Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional de a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Marcel Ciolacu.

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis marţi că PSD va merge singur în alegerile parlamentare care se vor desfășura în data de 6 decembrie. Ciolacu a declarat atunci că decizia a fost luată ținând cont că nu au fost anunțate alianțe nici pentru alegerile locale.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.