Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu nu iartă. Gazetarul a lansat un atac la adresa lui Nicușor Dan. Conform acestuia, candidatul PNL-USR Plus nu reușește „cu de-afurisenie” să îl convingă în legătură cu următorul aspect.

„Ca să susții că ai intervenit pentru ca respectivul ins, acel bișnițman, să i se facă dreptate, deci să nu-i fie demolată hardughia aceea, restaurant plus vilă, construită în parcul „Orășelul Copiilor”, fără să te intereseze cauza cui o pledezi? Ei, aici nu reușește să mă convingă, cu de-afurisenie, domnul Nicușor Dan”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

CTP a răbufnit după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier. Nefericitul eveniment a stârnit o serie de acuzații grave la adresa acestuia, social democrații cerând chiar demisia ministrului pentru situația cauzată. Cristian Tudor Popescu a reacționat și el la câteva zile după evenimentul rutier. Gazetarul este de părere că incidentul din trafic în care a fost implicat ministrul transporturilor, Lucian Bode, ține de „manevrele șmecherilor naturali, ale pitencantropilor cu mașini tari” care „nu suportă să se amestece cu prostimea”.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.