Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şi aşa destul de complicată, viaţa şoferilor din România a devenit recent şi mai complicată, conform ultimelor prevederi ce vizează Codul Rutier. Deja nu mai este o noutate faptul că din ce în ce mai mulţi şoferi primesc amenzi destul de mari din cauza unui lucru banal. „Vinovat” este proiectul de lege care vizează creșterea amenzilor pentru această sancțiune. Este vorba despre reacţiile violente la volan.

Astfel, cine nu îşi poate tempera ieşirile impulsive când este în trafic trebuie să se aștepte la amenzi pe măsură. Conform romaniatv.net, în urmă cu doi ani, senatorii români au validat un proiect de lege prin care au mărit amenzile pentru tulburarea ordinii publice. De atunci şi până în prezent, respectivul proiect a avut parte de modificări, iar amenzile au crescut foarte mult.

În acest context, cei care devin recalcitranţi la volan n-au altă soluţie decât să se abțină. Asta dacă nu vor să plătească sume mari pentru nervii lor…
Sunt amenzi usturătoare şi pot varia de la 400 de lei până la 1.200 de lei, în funcţie de felul în care decide fiecare agent al Brigăzii Rutiere.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.