Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un singur candidat a reușit să schimbe total dinamica alegerilor pentru primăria acestei localități. Atacuri furibunde și acuzații de alianțe politice, plus milioane de euro aruncate în cursă, așa arată acum campania electorală pentru locale, iar miza este una uriașă.

Este vorba de primăria Mangalia, iar cel care a schimbat totul a fost omul de afaceri Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turism. Odată cu candidatura sa la Primăria Mangalia, lucrurile s-au schimbat și a devenit inamicul celor care până mai ieri îi inaugurau hotelurile și îi propuneau funcții guvernamentale, scrie jurnaistul Dan Andronic, în EVZ.

Primarul în funcție, Radu Cristian, de la PNL, acuză de înțelegeri între Mohammad Murad și Zanfir Iorguș de la PSD. Potrivit liberalului, Iorguș s-a restras din luptă în favoarea omului de afaceri. Aceasta nu este însă singura alianță politică în Mangalia. Deși sunt contracandidați, Radu Cristian (PNL) și Menabit Ozghiun, par că se completează, mai scrie sursa citată. Cel din urmă spune că și-a lansat candidatura împotriva întregii clasei politice și în special împotriva primarului în funcție.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.