Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis, preşedintele României, se va afla marţi, 22 septembrie, la Timşoarea, unde participă la evenimentele care marchează 20 de ani de activitate a companiei Continental în oraşul de pe Bega.

Compania germană Continental sărbătoreşte 20 de ani de activitate în Timişoara, respectiv în România. Invitatul special al evenimentului aniversar de marţi, 22 septembrie, este preşedintele Klaus Iohannis. Prezent va fi şi ambasadorul Germaniai în România, Cord Meier-Klodt.

În cadrul evenimentului va fi oficiată şi ceremonia simbolică de aşezare a pietrei de temelie pentru noua clădire de birouri a centrului de cercetare şi dezvoltare, o investiţie de peste 33 de milioane de euro. Clădirea a fost proiectată pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri, precum şi o zonă de testare şi validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.