Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că mâine (marți), parlamentarii PSD vor vota creșterea pensiilor.

"Rămânem consecvenţi! Mâine vom vota în Parlament creşterea pensiilor conform legii!", a anunțat, luni, liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Iohannis şi Orban au umilit destul persoanele în vârstă! I-aţi fugărit cu poliţia şi i-aţi amendat în starea de urgenţă! I-aţi ţinut la cozi în faţa spitalelor, fără acces la tratament! I-aţi ţinut fără medicamente esenţiale, aşa cum este Euthyrox, iar acum vă plângeţi că se îmbolnăvesc! Nu le-aţi dat nicio mască din cele promise, dar îi amendaţi dacă nu au! Ajunge! Orice guvern normal la cap îşi respectă seniorii. Nu îşi bate joc de ei. Sunt părinţii şi bunicii noştri. Sunt oamenii care v-au crescut, nu povara de care nu ştiţi cum să scăpaţi mai repede acum. N-aţi făcut nimic pentru ei. Aplicaţi legea măcar. Opriţi-vă din furat şi veţi avea bani pentru pensii!" a avertizat Marel Ciolacu.

Integral pe România LiberăComentarii

@Pute @Pute nu ai supt nimic azi ,,,dute la Psd-isti sa iti dea ceva de supt.

22 septembrie 2020 10:56

Pute Muie flacau vezi ca iar ai neglijat tratamentul dar macar stergete la gura .Ma baiete Ciolac ,dar esti retardat rau daca te bazezi numai pe asta la alegeri ,S-au saturat si pensionarii mai ales ca multi inteleg ca nu se poate,mai cautati si alte propuneri bune si viabile,

22 septembrie 2020 7:52

Muie Psd Auzi la jegul analfabet cica Iohannis si Orban au umilit pensionare,,sau invers jegule voi care in 2016 ani promis minciuni pensionarilor in 3 ani de guvernare ati marit pensia doar cu 10%,,Tu vb mai de umilinta morti ma-ti de imputit,,,cand sunt alegeri promiteti marea di sare pana va vedeti la guvernare apoi incepeti cu minciuna ,,,,dar i realitate pe voi va intereseaza doar sa furati banul public, ,pt cetateni nu ati facut in 30 nimic si nu veti face doar pt voi sa aveti conturile pline si tranferate in strainatate sa nu dea de urma banilor. Veti muri cat de curand.

21 septembrie 2020 20:08

Muie analfabetului Ciolacu Sa vezi ce voturi in gura iti vom da noi,,la locale si parlamentare,,

21 septembrie 2020 20:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.