Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a comentat victoria finală a Simonei Halep la turneul WTA de la Roma, spunând că aceasta nu este mai puțin meritată ca urmare a accidentării oponentei sale, Karolina Pliskova. El spune, pentru Digi24, că printre parametrii necesari câștigării unui meci de tenis se află și condiția fizică.

"Această victorie a Simonei nu este mai puțin valabilă decât oricare alta. Condiția fizică este un parametru dintre cei care contribuie la victorie sau înfrângere, alături de serviciu, de forehand, de backhand, de condiția psihică a jucătoarei. Un meci de tenis se câștigă cu suma acestor parametri. Dacă această sumă scade sub un anumit prag, atunci pierzi. Scăderea poate să vină de la o anumită lovitură. Nu-ți merge serviciul sau forehandul. Poate să vină de la o cădere psihică a jucătoarei sau poate să vină de la o prăbușire fizică.

O să auzim pe net că Simona n-a câștigat, a beneficiat de două abandonuri. Nu este adevărat. Simona este campioană a internaționalelor Italiei de la Foro Italico, după adevărata finală cu Muguruza!”, a declarat Cristian Tudor Popescu

Integral pe Digi24Comentarii

Cristi Hopa, a reaparut in peisage MARELE ANALIST POLITIC,SOCIAL, CINEMATOGRAFIC,SPORTIV,STILIST, SF,etc.Ce ne-am fi facut noi romanii fara acest prof.inginer nerealizat,dar transformat dupa scandalul din '89 in ...reputat ziarist ?

22 septembrie 2020 7:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.