Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezenţi în Bihor la sfinţirea Catedralei Ortodoxe din Oradea şi a noii biserici de la Mănăstirea Izbuc din comuna Cărpinet, Patriarhul BOR, Preafericitul Daniel, şi alaiul de 20 de episcopi care l-a însoţit au fost cazaţi la Lotus Therm SPA & Luxury Resort, hotelul de 5 stele din Băile Felix.

Episcopia Ortodoxă a Oradiei a ales această variantă, deşi aveau la dispoziţie apartamentele din sediul Episcopiei Ortodoxe, de la Mănăstirea Sfintei Cruci sau chiar de la Mănăstirea Izbuc din comuna Cărpinet, unde, de altfel, sâmbătă, Patriarjul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel Ciobotea şi alaiul său au sfinţit noua biserică "Adormirea Maicii Domnului" din incintă.

A doua zi, după ce a înnoptat într-un hotel de 5 stele, Patriarhul Daniel a sfinţit noua Catedrală ortodoxă din Oradea unde, în faţa publicului, a făcut apel la donaţii. "Sigur, cei care doresc să lase un mic dar pentru continuarea lucrărilor, pentru întreţinerea bisericii, pot să o facă spre folosul acestei biserici", a spus Patriarhul.

Integral pe AdevărulComentarii

Mircea Dar iohanis, orban si sleata lor de gealati unde dorm cand umbla caini surzi la vanatoare prin tara si strainatate , fara sa aduca vreun beneficiu tarii? Dorm cumva la pensiuni si mananca din bocceluta? Pe astia nu-i vedeti ca se Infrupta din banii tarii , fara sa dea socoteala.Au ajuns sa faca chefuri si in guvern.Pentru pensionari si copii nu au bani , dar pentru miile de cocalari pnl -isti pe care i-au angajat prin ministere au bani. Pentru trompetistul de rares bogadan ce se plimba prin tara ca voda , au bani.La alegeri trebuie sa votam orice partid , numai pe acesti HOTI DE LIBERALI. NU ! Romani, votati usr, alde psd, pro romania, udmr, chiar si pmp.

22 septembrie 2020 7:44

Ludovic Si daca a fost cu sponsorizare? La mancat kk va pricepeti de minune....

21 septembrie 2020 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.