Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, că profesorul care îndeamnă elevii, la oră, să nu poarte măști de protecție este “un soi de troglodit” care folosește copiii ca pe “o masă de manevră” pentru a-și transmite mesajul. Gazetarul spune că pedeapsa în acest caz ar trebui să fie trimiterea bărbatului la cimitir pentru a face muncă în folosul comunității, săpând gropile pentru înmormântarea celor uciși de Covid-19.

“Prima întrebare pe care mi-am pus-o, văzând acest filmuleț, este cum de a ajuns profesor acest specimen. Este un soi de troglodit care articulează limba română și la figură și la plex și care a comis, în primul rând, adică ceea ce șochează înainte de orice, este utilizarea elevilor în această acțiune a sa. I-a utilizat ca o masă de manevră, ca pe niște animale, ca pe o turmă. Stăteau elevii în clasă și repetau ceea ce le spunea profesorul: «E adevărat că așa și pe dincolo? -Da!».

Asta mi se pare o chestiune penală. Nu știu cum ar putea să mai rămână în sistemul didactic această persoană. Normal mi se pare ca în 24 de ore să fie dat afară din orice școală din țara asta, să nu mai aibă dreptul vreodată să mai predea”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Integral pe Digi24Comentarii

CTP-ulea și anacolutul Spune vrute și nevrute despre OPINIA profesorului respectiv, comite cu grație anacoluturi în exprimare, ca și când tocmai ar fi mântuit o juma de trăscău și-l face pe bietul om „troglodit”. Între timp dumnealui, marele CTP-ulea se dovedește un ignorant cu spume în ce privește marea dezbatere cu privire la originea coronavirusului și contextul politic global în care pericolul Covid este umflat (și stimulat) cu pompa. Îi amintesc acestui gongoi, pretins jurnalist, declarația șefei FMI, Christine Lagarde cum că bătrânii au ajuns să trăiască prea mult și că ”trebuie făcut ceva”, deoarece longevitatea acestora a devenit un pericol pentru economia globală. De asemenea prințul Philip al Marii Britanii a afirmat că ar fi fericit să devină un virus care să reducă drastic populația Terrei, iar nepotul său, imberbul prinț Andrew, gungurește și el că „suntem prea mulți pe planetă”! Și sunt și alte ziceri scandaloase în acest sens emise de unul din Rockefelleri sau de celebrul secretar de stat american Henry Kissinger. Pe partea cealaltă (antiglobalistă) ar fi actualul președinte american Donald Trump. Să fie oare întâmplător că numărul morților de Covid-19 din SUA a depășit 200.000 de mii în perspectiva alegerilor prezidențiale americane din noiembrie. Cum să analizeze CTP-ulea asemenea contexte. El este plătit să ceară ceară belirea celor care, asemeni profesorului din Oradea, îndrăznesc să mai și gândească cu capul din dotare!

24 septembrie 2020 3:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.