Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă i-a recunoscut mamei Luizei Melencu absolut tot ce s-a întâmplat cu fiica sa. Iar mărturia a fost făcută cu lacrimi în ochi. „Ajung să îl cred… Chiar îl cred!”, afirmă acum și Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, cealaltă fată din Caracal dispărută de mai bin de un an.

Prezent din nou în sala de judecată la termenul din procesul în care este acuzat că le-a răpit, violat, ucis și apoi dat foc pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă ar fi izbucnit în lacrimi în momentul în care s-a apropiat de el mama uneia dintre fete și i-a adresat o întrebare.

Integral pe GândulComentarii

Gheorghe Dincă președinte Mda. Până la urmă poate se milostivește Dincă să spună adevărul. Asta dacă îl lasă porcurorii și melițienii, frați gemeni cu interlopii, să-l spună. Până acum, cele două specii din regnul animal i-au impus OMERTA. Și cât circ cu răscolirea „haosului” din curtra lui Dincă! Ce comedie stupidă cu așezarea și arderea unui soi de manechin din paie în butoiul cremenalului pe post de crematoriu naziist. De noaptea minții nu alta! De același calibru, starea o noapte întreagă a melițienilor la poarta lui Dincă fără a le mirosi ceva din micul holocaust întreținut de acesta în curte. Doamne, ce justiție putem să avem! Formată din proști sau din complici?! „That is the question”.

24 septembrie 2020 1:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.