Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un copil român a reușit să strângă o sumă considerabilă de bani din cerșit, în Spania. Copilul era obligat să cerșească de către doi români. Prinși asupra faptei, cei doi au inventat o serie de scuze incredibile.

Potrivit Știri Diaspora, Poliția spaniolă a arestat, în Murcia, doi români de 36 și 39 de ani, prinși în centrul orașului după ce au obligat un băiat român de 14 ani să cerșească.

Polițiștii l-au observat pe copil în centrul orașului Murcia, când cerșea lângă figurina de lut a unui câine. Când au mers să vorbească cu el, au văzut doi bărbați care au luat de lângă copil o valiză plină de monede.

Integral pe Romania24.roComentarii

bambirica Daca dati un banut,datil ma unuia care nu se poate intretine.nu unuia care are ochi maini,picioare cap,dar ...NU VREA.Si daca o faceti din motive religioase ba trebuie sa aflati ca nu puteti cumpara imparatia cerurilor cu bani.imparatia va este oferita in dar in urma unei vietuiri crestinesti depline,cu fapte bune,milostenii ,rugaciune,post ,si altele ziditoare de suflet cu credinta ca Iisus Hristos a platit pentru pacatele fiecaruia cu propriul sange.Toti tzaganii si puturosii traiesc de pe urma cersetorilor pe care-i exploateaza.aveti grija ,banii vostri dati puturosilor mai mult darama decat zidesc.

24 septembrie 2020 8:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.