Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania de autostrăzi a scos la licitație cel mai mare contract pentru o lucrare de infrastructură, cu un cost estimat la 1,1-1,2 miliarde de euro. A fost publicat în SEAP anunțul pentru lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Pitești, cel dintre Cornetu și Tigveni, în lungime de 37,4 km.

Mai e o premieră: va fi prima autostradă de munte lansată în România. Proiectul prevede un tunel de 1,7 kilometri, 48 de poduri și viaducte de autostradă, un ecoduct și multe lucrări de amenajare. Anunțul de licitație prevede o durată de proiectare între 45 de luni și 77 de luni.

Integral pe Digi24Comentarii

v Asa repede doriti sa faceti autostrada Pitesti-Sibiu? Cam citi ani o sa dureze contestatiile, refacerile, etc. Trebuie sa ne dea astia adeverinte ca o sa traim pina o sa fie autostrada gata. Atunci sigur o sa fie nevoie de cel utin trei bretele pe sens si se reface constructia cu alti bani , etc.

23 septembrie 2020 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.