Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful Jandarmeriei Române, colonelul Bogdan Enescu (foto) și foștii șefi, colonelul Ionuț Cătălin Sindile și generalul Constantin Florea, sunt așteptați, joi, la DNA, să dea explicații cu privire la o serie de acuzații grave, privind un prejudiciu uriaș. Cei trei au fost puși sub urmărire penală de DNA, fiind acuzați că ar fi încasat ilicit sute de ore suplimentare, scrie romaniatv.net.

Aceștia ar fi cauzat un prejudiciu de peste 80.000 de lei. În cazul șefului Jandarmeriei, Bogdan Enescu, prejudiciul ajunge la peste 40.000 de lei.
Enescu, acuzat că și-a aprobat plata a sute de ore suplimentare. Enescu și-ar fi aprobat singur efectuarea și plata a 900 de ore suplimentare, fără acordul șefului ierarhic superior, adică al chestorului Bogdan Despescu!

Integral pe GândulComentarii

Pute Cred ca nu ii s-a umlat la asalarii sau sa fie degradati ,ar fi jale sa pierzi asa " profesionisti " ,nu ar trebuie oamenii astia sa fie pedepsiti exemplar ia vedeti ce fac americanii la cei corupti,Pampalaule lenes la asa oameni ai dat rectificare de buget sa le creasca salariile si de unde ai luat banii de la pulime aia care iti put profesoresule !!

24 septembrie 2020 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.