Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă au avut ghinionul să intre în contact cu bolnavi Covid în timpul efectuării sarcinilor de serviciu, polițiștii sunt obligați de șefi să se testeze pe banii lor, sesizează sindicatele din sistem. Mai mult, polițiștii trebuie să-și cumpere din banii lor și dezinfectanți și măști de protecție, deoarece MAI nu le mai dă.

Polițiștii s-au arătat extrem de revoltați de faptul că sunt obligați să scoată bani din buzunar pentru a-și face testele Covid, după ce au intrat în contact cu persoane infectate în timpul serviciului. ”Sindicatul Național al Agenților de Poliție a reclamat în repetate rânduri postura în care sunt expuși colegii noștri operativi, în această perioadă de pandemie.

Ne așteptam ca atât angajatorul, cât și ceilalți factori decizionali să facă demersurile necesare pentru protejarea polițiștilor aflați în prima linie a luptei cu noul coronavirus. Din nefericire lucrurile nu au mers într-o direcție bună, fapt pentru care primim tot mai multe sesizări de la membrii noștri, polițiști și polițiști de frontieră, care se plâng de lipsa materialelor de protecție și de mentalitatea unor șefi.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.