Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul PNL la Consiliul Local al municipiului Slobozia, Gigi Manea, s-a remarcat, zilele acestea, printr-o declarație cel puțin bizară. Invitat într-o emisiune televizată și întrebat de către prezentatoare ce se mai poate face în orașul Slobozia, pentru a se îmbunătăți traiul oamenilor, Gigi Manea a declarat: „Avem cel mai deflorabil oraș din România”.

Consilierul județean Gigi Manea este soțul prefectului de Ialomița, Tonița Manea. Gigi Manea a fost numit în fruntea Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița în data de 15 mai 2020.

Integral pe GândulComentarii

pop Ce moaca de suina are individul... iar sta bine intr-o ferma cu cotete...

25 septembrie 2020 7:27

R Sa va fut in gura pe cei de la Gandul slugi Psd-iste,,escroc milionar patronul.

24 septembrie 2020 23:41

dixit! mai pe intelesul tutulor: sa-ti bagi organu in el de oras. care vor si care nu vor. aplicabil la intreaga clasa pulitica autohtona carele de mai bine de treijdeani ne belesc si ne prostesc non stop. iar rumanu, milos din fire, ii lasa pe trogloditi sa-si faca mendrele.

24 septembrie 2020 15:30

Lute Bun candidat sau cum ar zi el"deflorabil" de bun si bine pregatit ,mare haimana dar astia chiar numai giurumele de astea au,Joianis te simti bine inconjurat de asa specimene,somn usor.

24 septembrie 2020 15:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.