Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clubul Maritimo Funchal, din prima ligă a Portugaliei, a anunţat că l-a transferat pe Faiq Bolkiah, fiul prinţului Bruneiului, a cărui avere este estimată la 20 de miliarde de euro. Bolkiah, în vârstă de 22 ani, considerat cel mai bogat fotbalist din lume, evoluează pe postul de extremă şi era liber de contract, după despărţirea de clubul englez Leicester City, la care a evoluat în categoriile inferioare (U23).

"Sunt foarte fericit că mă aflu aici şi am luat această decizie. Sigur sigur că este clubul potrivit pentru mine şi pentru cariera mea. Obiectivul meu este să dau mereu totul la fiecare antrenament şi meci, să evoluez şi să îmi ajut echipa", a declarat Faiq Bolkiah pentru site-ul oficial al clubului lusitan.
Cine este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume

Bolkiah, nepotul sultanului Bruneiului, Hassanal Bolkiah, a fost selecţionat până acum de şase ori în reprezentativa ţării sale, a fost numit căpitan şi a reuşit să marcheze un gol. Născut la Los Angeles, Faiq Bolkiah a evoluat în carieră la tineretul lui Southampton, tineretul lui Chelsea, Chelsea U18, Leicester U18 şi Leicester U23.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.