Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au informat, că gestionează trei focare COVID-19, fiind vorba de nouă persoane bolnave la o firmă din Moșca, nouă la Secția de Recuperare Cardiovasculară și Medicina Muncii și alte patru la Centrul de Servicii Sociale „Ion Holban”, din oraș.

Potrivit DSP Iași, nouă persoane de la o firmă din comuna Moțca au fost testate pozitiv, în prezent acestea fiind izolate instituționalizat sau la domiciliu. Aici s-a dezinfectat spațiul și s-a luat decizia carantinării celor 11 contacți de la locul de muncă, în sediul punctului de lucru, pentru a nu se întrerupe producția, urmând ca în cazul apariției simptomelor să apeleze serviciul 112.

Alte nouă cazuri de COVID-19 au apărut la Spitalul Clinic de Recuperare Iași, la Secția de Recuperare Cardiovasculară și Medicina Muncii. Cazurile pozitive au fost izolate instituționalizat sau la domiciliu și s-a dezinfectat spațiul de lucru, iar tot personalul secției contact cu pozitivii urmează să fie retestat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.