Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ce preferințe politice au alegătorii, înainte de alegerile locale progamate pe 27 septembrie. Potrivit sondajului realizat IMAS, pentru parlamentare, 34,7% dintre alegători spun că ar vota PNL, iar 19,6% – cu PSD, potrivit Europa FM.

În urma acestor rezultate, Partidul Național Liberal a crescut, astfel, cu peste un procentual, de la 33,6% cât au avut luna trecută. De partea cealaltă, Partidul Social Democrat a înregistrat o scădere, de la 20,8% în august la 19,6%.

Alianţa USR PLUS ar obține 17% din voturile celor care ar merge la votul pentru alegerile parlamentare duminica viitoare. Pro România scade la 9,5% din intenţiile de vot. UDMR se menţine peste pragul electoral, după câteva luni în care a fost sub el. Celelalte partide nu ar intra în Parlament, înregistrând sub pragul de 5%, potrivit sondajului realizat de IMAS în această lună: PMP – 4,5%, ALDE – 3%.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.