Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

FCSB - Slovan Liberec 0-2. Pavel Hoftych (53 de ani), antrenorul cehilor, recunoaște că șansele pentru o calificare în play-off ar fi fost mai mici dacă FCSB-ul ar fi avut la dispoziție prima echipă.

Hoftych nu este la prima experiență împotriva FCSB-ului. La precedenta vizită în România, în august 2012, Spartak Trnava, echipa pe care o pregătea atunci, a câștigat cu 1-0 pe teren propriu, dar a pierdut calificarea în retur (0-3).

”A fost o nebunie totală în seara asta, respect pentru FCSB. În foarte scurt timp au reușit să facă o echipă. A fost, după mine, decisivă acea eliminare. După asta, ne-am făcut jocul.

Este o situație atipică, se întâmplă. Trebuie să recunosc că jucătorii noștri au avut capul mai limpede, am lucrat la psihicul lor, aveam informații de ieri despre FCSB că are unele probleme și am lucrat să nu își piardă capul, să rămână pe poziția lor.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.