Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de poliție Ioniţă Alexandru-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a fost urmărit penal pentru trafic de influență, însă DNA a clasat dosarul în septembrie anul trecut.

Șeful Direcției Generale Anticorupție (DGA) din Ministerul de Interne, Cătălin Ioniță, a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţine autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS), necesară exercitării funcţiei, a anunțat pe 26 august Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Integral pe HotnewsComentarii

Lute Muie pastilele nu trebuiesc uitate si trebuiesc luate dupa indicatia medicului ,poti merge la consultatii si direct la Cotroceni !!

26 septembrie 2020 7:11

Muie postacilor Psd Vai imputitul de postac Psd-ist @Pute,, nu poate dormi din cauza caselor a lui Iohannis,,dar de casele hotilor si imputitilor de Psd-isti nu pomeneste nimic.cum le-au dobandit.f.m.m de jeg de postac Psd-ist

25 septembrie 2020 15:48

Lute Vai ce masura dura ,luata de acest nemaipomenit pres ,adica nu a patit nimic ca el cu casele !!Succese.

25 septembrie 2020 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.