Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cinci aeroporturi regionale vor primi peste 22 de milioane de lei pentru compensarea pierderilor înregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 și cauzate direct de aceasta, în perioada martie-iunie 2020.

„Guvernul României a aprobat, în ședință (…), o Ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru susținerea activităţii a 5 aeroporturi regionale, pentru compensarea pierderilor înregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 și cauzate direct de această pandemie, în perioada martie-iunie 2020. Valoarea totală a ajutorului de stat care va fi acordat este de 22,284 de milioane de lei”, transmite Executivul.

Astfel, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj primește 8,537 milioane de lei, cel din Iași 6 milioane de lei, iar Aeroportului Internațional Sibiu îi sunt alocați 3,966 milioane de lei. De asemenea, Aeroportul Internațional Craiova primește 630.000 de lei, iar cel din Bacău 3,149 milioane de lei.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.