Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Duminică, 27 septembrie, vor avea loc alegerile locale, iar cetățenii din întreaga țară se vor prezenta la vot pentru a-și susține favoriții. Și la nivelul penitenciarelor din România sunt luate măsuri specifice în acest sens, iar fostul lider PSD – Liviu Dragnea – își va putea exercita, la rândul său, dreptul la vot.

Administrația Națională a Penitenciarelor a comunicat că votul se va desfășura prin intermediul ”urnei speciale” și cu respectarea tuturor măsurilor de protecție impuse de pandemia de coronavirus. Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea a pierdut al doilea proces prin care cerea dizolvarea PSD, după ce Tribunalul București i-a respins solicitarea. Este pentru a doua oară când fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor nu i se admite o astfel de solicitare după ce, în decembrie 2019, Curtea de Apel București i-a respins o solicitare prin care cerea dizolvarea partidului pe care l-a condus.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.