Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru oameni au fost înjunghiați vineri, la Paris, lângă fostul sediu al publicației Charlie Hebdo. Atacul a avut loc în urmă cu scurt timp, iar din informațiile disponibile la această oră se știe că trei dintre răniți sunt în „urgență absolută”.

Presa pariziană scrie că ar putea fi vorba despre doi atacatori, care ar fi folosit macete, și că un bărbat cu sânge pe haine a fost prins în apropiere, însă nu se știe cu exactitate dacă el este atacatorul. Din informațiile de la această oră, unul dintre atacatori ar fi intrat la metrou după atac. O armă albă a fost recuperată din zona respectivă. Polițiștii urmează să anunțe în scurt timp informații oficiale cu privire la atacatori și eventualele motive ale acestora.

Integral pe Digi24Comentarii

Oltean Vrem si in Romania imigranti islamisti, ca la noi e prea liniste ! Cat despre prinderea a zeci de imigranti la granita noastra de vest, imigranti de aceeasi speta, Ministerul Afacerilor Externe, partas tacut, nu pomeneste nimic. De ce nu se interzice accesul acestora in Romania ? Este evident ca nu sunt turisti - majoritatea vor trai pe gratis, din banii cetatenilor UE.

26 septembrie 2020 9:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.