Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teodorovici demontează afirmațiile celor din Guvernul Orban care au susținut că Guvernul de la București este singurul din Europa care a operat majorări de pensii și salarii în timpul crizei provocate de pandemia de coronavirus.

”Și în timp ce PNL-iștii le explică românilor cum NU SE POATE, zilele trecute, Polonia a aprobat creșterea salariului minim pe economie cu 8% începând cu anul 2021, adică, creșterea salariului minim de la echivalentul a 585 de Euro cât este în prezent, la 630 de Euro!

Premierul polonez consideră această creștere salarială ca fiind ”o investiție în viitorul națiunii și un efort pentru creșterea prosperității”.

Iar în acest timp, Orban ne repetă obsesiv-compulsiv că nicio altă țară din UE nu ia măsuri de creșteri de pensii și salarii în prezent … Altă MINCIUNĂ SFRUNTATĂ și MANIPULARE marca PNL!”, a scris Teodorovici vineri pe Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.