Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sectorul 5 al Capitalei au fost împărţite astăzi primele tabelete pentru elevii care provin din familii favorizate. Copiii vor avea acces nelimitat la internet pentru o perioadă de doi ani, dar şi acces la platformele educaţionale. În total, 33.000 de tablete vor fi distribuite în sectorul 5 al Capitalei, a anunţat primarul Daniel Florea.

Primele tablete au ajuns la elevii care provin din familii defavorizate, atsfel că aceştia pot de acum învăţa în condiţii mai bune.

Primăria Sectorului 5 a investit aproximativ 50 de milioane de lei în achiziţionarea tabletelor.

Este foarte important pentru Administraţia Publică Locală faptul că am reuşit să începem în stârşit acest proces. Efortul financiar de la bugetul local este mare, aproximativ 50 de miloane de lei, dar nu contează. Educaţia pentru noi este prioritară.

În total, 33.000 de tablete vor fi distribuite în sectorul 5 al Capitalei, a anunţat primarul Daniel Florea.

Mai mult, edilul a anunţat că toate şcolile din sector vor fi dotate şi cu table inteligentă, sau sistem de videoconferinţă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.