Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul susţinut de PNL şi USR Plus la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, s-a declarat optimist că formaţiunile care îl susţin vor câştiga toate cele şapte primării din Bucureşti şi a făcut un apel la bucureşteni să vină duminică la vot.

"Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte şi o să avem din şapte Consilii din şapte majoritatea în Consiliu. (...) Această campanie este mai mult decât o campanie pentru un trafic mai bun, o poluare mai redusă, pentru apă caldă sau chiar pentru un salariu mai mare este, de fapt, o luptă pentru valori. Este o luptă între o clasă întreagă de oameni care doreşte dreptate, onestitate, profesionalism, o scară echitabilă de valori în societate şi o gaşcă care vremelnic este la putere şi care foloseşte banii noştri pentru a se preaslăvi şi pentru a ne spune tuturor că albul este negru şi negru este alb şi pentru a reduce la tăcere orice opozant. Nu se poate, dar încearcă şi pentru a face din nişte nulităţi, mari valori", a spus Nicuşor Dan într-un eveniment electoral.

Integral pe AgerpresComentarii

ion "Este o luptă între o clasă întreagă de oameni care doreşte dreptate, onestitate, profesionalism" slobozeste pe gaura gurii purtatorul de cuvant si aparatorul infractorilor (Caine) acest Plicusor Dan, cu tupeul si nerusinarea USR, inspaimantator ar fi sa inhate asta PMB.

26 septembrie 2020 10:23

Mihai Plicusor, vezi sa nu iei opt din sapte.Bă tu chiar nu mai ai pic de bun simt ? Ce sa facem cu un borfas in primarie. Asta macar a facut cate ceva,nu a furat , s-a luptat cu voi excrocii. Nu a fost o panarama , asa cum ai categorisit toate femeile.

26 septembrie 2020 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.