Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a avertizat, vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, că "situația nu este stabilă" și că nu se poate vorbi, în acest moment, de o scădere a infecțiilor cu coronavirus.

El a făcut, din nou, apel la respectarea regulilor de prevenire și a indicat că aceasta ar fi singura cale prin care situația pandemică s-ar putea relaxa în primăvara anului viitor.

"Este clar că nu scădem, rămânem undeva între 1200 - 1600 de cazuri pe zi. Situația nu e stabilă și evoluția depinde de respectarea regulilor. Dacă ascultăm de cei care își bat joc,care spun că virusul nu e atât de periculos, că nu suportă masca, riscăm să avem o iarnă extrem de dificilă.

Dacă acceptăm să trăim cu virusul, dar cu atenție, și să respectăm restricțiile, poate că până la primăvară scăpăm de această situație", a estimat el.


Comentarii

Paiu Cristian Nuvom accepta restrictiile.Dati-va demisia toti din nivelul medical si ISU si eliminati-ne restrictiile chiar acum indiferent de situatia existenta.Coronavirus si SarsCov nu exista,iar cei care sunt internati in spitale si ATI,dar si cei care au decedat din astfel de cauze au fost inventati.Internarile au fost facute toate la vrajala ca sa fie mintita cu vrajeli proaste populatia tarii.Au vazut chinezii ca minciuna Covid a prins la ei,dar si in alte tari si au zis: Hai sa mintim in continuare si romanii si ungurii si turcii etc si a prins.Nu vreti sa ne lasati sa ne reluam activitatea la normal chiar de acum,atuci dati-va demisia toti care ne conduceti.

26 septembrie 2020 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.