Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răspunsurile date de europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, jurnalistului Dan Marinescu, în cadrul rubricii „Intrebari esențiale”, de la Evenimentul Zilei TV au abordat și subiectul delicat al războiului intern din PNL.

Rareș Bogdan a fost cel care a criticat în anumite momente Guvernul. El a fost întrebat cum vede în contextul actual conducerea României.

„Sunt de acord cu modul în care guvernarea s-a achitat de sarcinile privind gestionarea pandemiei. Eu nu am criticat Guvernul ci comunicarea. S-a gestionat pandemia mai bine decât ar fi reușit oricine.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

clujean Adevarul tau este minciuna...cum ar fi cea cu pensiile speciale si cu psdistii care nu vor fi primiti in pneleul tau si a lui orban... Sunteti toti niste mincinosi nenorociti...Sper ca pensionarii sa va f , si sa va taxeze acum la alegeri...

27 septembrie 2020 7:30

Marius Ivanescu (fesse de bookci) Buna seara, sunt EURO-muistu' ala cu basca de pe FB si nu stiu dece nu ma mai dau astia pe post, sa fuck ca toti EURO-dracii ca #REZIST! cu Rares. Cu respect, MI

26 septembrie 2020 22:25

Muie postacilor Psd Sa sugem dara EURO-poolla, de la "nucleu' dur" franco-german pâna la cotor & sa #REZISTAM! în chiloti, la metrou,

26 septembrie 2020 22:22

Mihai Prietenii lui raresitul sunt ca cel care se tot muie contra toti care nu zic ca ei.Cum sa votezi asemenea specimene.

26 septembrie 2020 21:18

Muie postacilor Psd Hopa,imputiti de postaci Psd-isti sunt la datorie,,asa f.m.m de jeguri faceti propaganda pt securisti si comunisti din Psd,,,baga-ti mare morti mami voastre de jeguri ce sunteti.

26 septembrie 2020 10:49

Daniel Mincinosule ordinar,pana cand crezi ca oamenii vor mai inghitii minciunile tale. Faci pe justitiarul dar esti un baron ca toti ceilalti. Spune cum ti-ai facut averea imensa pe care intr-o tara normala nu o ffaci nici in cinci generatii, escrocule !

26 septembrie 2020 10:39

je Golanule, indraznesti sa injuri birjareste o femeie de elita, si pe toate femeile care resping Uniunea Securistilor din Romania (usr) de golani violenti si batausi.

26 septembrie 2020 10:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.