Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Familia lui Florin Salam trece prin clipe cumplite. Fratele manelistului a murit vineri seara, la Spitalul de Boli Infecțioase, Matei Balș, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Înainte să moară, Nelu a trimis mesaje disperate către familie.

Surse medicale au declarat ÎN PREMIERĂ pentru GÂNDUL.RO, că Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, a murit în vineri seară.

Acesta era internat în spital de aproximativ două luni și era infectat cu noul coronavirus. Ca o premoniție, soția lui Nelu Stoian le-a cerut medicilor cu o zi înainte să-i permită să-l viziteze, ea fiind ultima persoană care i-a fost alături la Terapie Intensivă înainte să se stingă din viață.

Integral pe GândulComentarii

Alexandru Coman @Lorelei Ariadna Pentru ca noi, Gândacii, ne prapadim dupa alde Salam si ne-am gândit ca n-ar strica sa va informam si pe dvs. în legatura cu ultimele guitzaturi, vaiete, scremete si bocete din satra respectivului - ai bagat la cap?

27 septembrie 2020 7:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.