Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bielorusa Victoria Azarenka (14 WTA, 31 de ani) s-a calificat în turul II de la Roland Garros după ce a trecut de muntenegreanca Danka Kovinic (25 de ani, 73 WTA). Scor 6-1, 6-2. Finalistă la US Open, Azarenka a avut o dispută în startul meciului cu arbitra de scaun și cu organizatorii. Partida a fost oprită la 2-1 în primul set, iar arbitra a decis să întrerupă meciul din cauza ploii și le-a cerut jucătoarelor să aștepte pe teren câteva minute.

„Voi glumiți, nu? Voi glumiți? Nu vedeți ce se întâmplă? Voi nu jucați și nu știți ce condiții sunt. Ce facem aici? Devine ridicol! Eu nu stau aici, pentru că voi îngheța! Nu stau aici câteva minute, pentru că mi-e frig! Sunt 8 grade. Eu sunt din Florida și sunt obișnuită cu vremea caldă. De ce să stăm aici ca rațele?”, a spus Azarenka nervoasă, conform eurosport.ro.

Integral pe GSPComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.