Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Focuri de avertisment la o secție de votare din județul Brașov! Ministerul de Interne (MAI) a anunțat că incidentul s-a petrecut după ce un om a asmuțit un câine împotriva jandarmului care păzea o secție de votare. În final, nu a fost nimeni rănit.

„Un jandarm care păzea o secție de votare din județul Brașov a a fost atacat de un bărbat, bolnav psihic, care a asmuțit asupra lui un câine. Jandarmul a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a rezulta victime”, a anunțat, duminică, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

„Ulterior, agresorul a fost imobilizat și încătușat, urmând a fi transportat cu o ambulanță la o unitate medicală de specialitate”, a spus Dajbog.

Purtătorul de cuvânt a relatat mai multe incidente electorale petrecute în toată țara de la începerea votării, la ora 7.00, până la ora 18.00, în cazul cărora au fost deschise dosare penale pentru fraudă electorală sau pentru agresiuni fizice.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.