Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier a reuşit să câştige pentru a cincea oară alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de această dată nu a avut emoţii serioase.

Potrivit primului exit poll, Emil Boc a strâns 51.52%. Următorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu , pentru care au votat 38.64% dintre clujeni.

„Am votat cu acea echipă care are viziunea şi proiectele necesare să menţină Clujul pe primul loc, să aducă investiţii şi locuri de muncă bine plătiti, am votat cu acea echipă capabilă să unească şi nu să dezbine, care menţine Clujul în Liga Campionilor în materie de inovare, care modernizează Clujul în toate domeniile prin creşterea calităţii vieţii prin educaţie, sănătate, infrastructură. Acest oraş este puternic datorită oamenilor lui şi am vitat cu acea echipe care ştie să pună în valoare oamenii şi resursele”, a declarat Emil Boc la ieşire de la secţia vot.

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul Ma Gandesc ,daca ar fi ramas prim ministru si lasat sa-si formeze un guvern,altfel ar fi stat lucrurile si tara ar fi fost intreaga ,cum e Clujul,iar el ar fi ajuns cel putin un mandat presadinte.Da...asa e lumea proasta ,care ca oile nu au tinut cont de contextul politic si economic de atunci .Ati luat Muie de la PSD,chiar si dupa ce lati dat jos si a ramas Basescu cu Ponta pe cap.Idiotilor.De am avut 12 ani de stagnare si lupte pentru stapanirea institutiilor statului.Ca si Basescu ,a fost luptator dar nu avea cum de vreme ce majoritar era PSD-ul si criza era in tara.

28 septembrie 2020 7:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.