Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicușor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, a obţinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce rivala sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 37,4%, indică datele parţiale după numărarea a peste 90% din voturi.

Până la ora transmiterii acestei știri au fost numărate 605.772 de voturi, reprezentând 90,18 % din cele 671.743 înregistrate duminică, informează romaniatv.net.

Integral pe Gândul



Comentarii

dixit! sa vedem ce va fi la parlamentare. sunt curios daca pesedeul va utiliza aceeasi tactica de propaganda meschina la haznalele securistului voiculescu. cu cat e mai agresiva campania dusa la antene si rtv cu atat mai mult au pierdut pesedeii. si nu cred ca se invata minte. voiculescu il va strange de oute pe ciolacu sa-i dea locuri eligibile pe liste contra laturi arucate in capul oponentilor.

28 septembrie 2020 9:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.