Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia liderului PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei e cea mai inteligentă mişcare politică din ultmii 20 de ani, comparabilă doar cu episodul „Dragă, Stolo” din 2004, prin care Traian Băsescu a devenit candidat la alegerile prezidenţiale. Ludovic Orban a sufocat opoziţia din PNL, a câştigat lupta de moment cu PSD şi e pe cale să devină cel mai puternic lider politic după alegerile parlamentare.

1. Marele câştigător al alegerilor locale e Ludovic Orban. A dus partidul la un scor istoric, prin urmare a devenit singura opţiune a lui Klaus Iohannis pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare. Practic, Orban a mai câştigat un mandat de premier la locale.

Integral pe AdevărulComentarii

livia Cea mai importanta concluzie, conform faptelor. 1. Nicusor Dan a fost chemat in ajun de alegeri la Cotroceni. Nu degeaba ci pentru A SE ANGAJA ca va pradui imobiliar capitala pentru nazistul Iohannis. Lipsa observatorilor la alegeri a facut ca ptr. Nicusor Dan sa fie aduse buletine de vot falsificare; 2.Chiar este un mare caraghioslic ” castigatoarea C.Armand si dovada ca alegerile au fost iarasi falsificate .Problema care asteapta rezolvare este cum se vor apara romanii d eparduitorii puscariabili Nicusopr Dan si C.Armand? Sub protectie PICJ acestia vor talhari capitala !

28 septembrie 2020 11:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.