Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turismul din Thailanda a fost lovit de pandemia de coronavirus, în pofida faptului că activitățile din acest sector încă se derulează, iar numărul cazurilor de COVID-19 din statul asiatic este relativ mic. Dorința autorităților de a-și promova destinațiile de vacanță în cel mai negru an din istoria turismului local îl poate costa însă doi ani de închisoare pe un american care a scris o recenzie negativă pe site-ul „Tripadvisor”.

Un american a fost dat în judecată de proprietarul unui complex hotelier aflat pe o insulă din Thailanda, deoarece a scris o recenzie negativă pe „Tripadviser”, cunoscutul site de comentarii despre destinațiile turistice din întreaga lume. Dacă va fi găsit vinovat, Wesley Barnes ar putea fi închis timp de doi ani, au anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, autoritățile thailandeze, citate de AFP. Deși stațiunile sunt aproape goale, turismul local continuă să se deruleze, notează agenția de știri. Una dintre acestea este insula Koh Chang, faimoasă pentru plajele sale. Vacanța la complexul hotelier „Sea View”, aflat pe această insulă, s-a transformat însă într-un coșmar pentru cetățeanul american, care a postat o cronică negativă despre experiența trăită în timpul sejurului său.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.