Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Gabriela Firea a încasat „glonțul de argint” în cursa pentru Primăria Capitalei, Dana Budeanu, care a făcut un lobby intens în campanie pentru candidata PSD, a avut o reacție nervoasă pe Facebook. Dana Budeanu susține că doar 10% din cetățenii cu drept de vot în București au ales primarul.

La momentul postării mesajului, Budeanu a scris că se afla în străinătate să-și cumpere pantofi. „Mi-ași rămas pe toate tocurile, săracilor”, se arată în postarea acesteia.

Mesajul Danei Budeanu:

„V A LUAT O VIATA RAZNA CA N AM MAI POSTAT? HAI GATA CA AM ATERIZAT IN OCCIDENT SI AM INTELES CA TOTI #GII SARBATORESC ADUNATI CU PENSATII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCURESTI!

10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINATII!

APROAPE DOUA MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATA PRESA PLATITA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOTI FATALAII ADUNATI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?

PAI ATATA SCOT EU MOCA, SINGURA, CAND FAC PAUZA 5 MINUTE PE ZI SA POSTEZ PENTRU O SAPTAMANA!

AM VENIT SA MI IAU PANTOFI, CA MI ATI RAMAS PE TOATE TOCURILE, SARACILOR!

PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGATI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!

PS2: MI E RUSINE DE NICU GIGANTU! CE SA I CANTE LU NICUSOR?”

Integral pe UniversulComentarii

je Dana Budeanu a comis o figura de stil, prin care arata ca, plicusorii si pnlhotii si puii de securisti usristi - ca niste kakati ce sunt, s-au lipit de tocurile pantofilor doamnei, aceasta calcand din greseala in kakatii respectivi.

29 septembrie 2020 12:18

Gheorghe Craiovenu Pai curva asta latra acum ca a perdut niste bani frumosi de la curva moldoveanca Firea....

28 septembrie 2020 16:38

dixit! aroganta asta de ciocoi parveniti i-a fost fatala pesedeului. la mai multe ”anal(iste)” politice precum specimenul de mai sus si ciolacu are garantat un procent egal cu ponta.

28 septembrie 2020 15:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.