Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florentin Pandele a vorbit și despre faptul că Eugen Teodorovici nu a vrut să îi dea bani Gabrielei Firea, susţinând că îi va da altceva. „Îi transmit lui Teodorovici. Îmi aduc aminte când mi-a spus un prieten în momentul în care i-a zis: trebuie să-i dai bani la Capitală, că nu-i dai bani lui Firea. Şi a spus că îi dă el altceva. Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche ca să-i spun eu ce să-i dea ce a zis el că-i dă”, a declarat soţul Gabrielei Firea.

„Bărbaţii politici nu au făcut decât să o faulteze pe Gabi Firea, de frică să nu-i ia locul. Paul Stănescu este cel mai devotat om din echipa PSD. A fost alături de Gabi de când s-a ridicat împotriva conducerii PSD-ului. Nu este un orator. Ce a făcut preşedintele Ciolacu, nu i-a pus piedici. A ajutat-o cât a putut el”, susţine Pandele.

Integral pe NaţionalComentarii

noi Predarile de stafeta in politica, sunt obisnuite, deci, nimeni nu este vinovat de 4 procente lipsa in scorul dnei. Firea, dar, rabdare, "victoriosii" vor plati curand factura minciunilor si promisiunilor neonorate.

28 septembrie 2020 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.